Kringloopwarenhuis Het Goed in Capelle aan den IJssel (2024)

  • 3,4 ★★★☆☆ (203)
  • Capelle aan den IJssel
  • Het Goed

Buitenkant bekijken

Kaart openen

41+ Foto's

RouteDeel je ervaring!

Meer in Capelle aan den IJssel

Bezoek Het Goed Capelle aan den IJssel voor duurzaam shoppen van meubels tot speelgoed, nabij Rotterdam. Gezellig en milieubewust!

Openingstijden

Maandag10:00-18:00
Dinsdag10:00-18:00
Woensdag10:00-18:00
Donderdag10:00-18:00
Vrijdag10:00-18:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Je kunt bij Kringloopwarenhuis Het Goed terecht voor het kopen van Boeken, Cds, Dvds, fietsen, Gereedschappen, Huishoudelijke Apparaten, Kasten, Kleding, Lps, Meubels, Rolstoeltoegankelijke Ingangen, Speelgoed, Vintage Kast

In het kort:

“Er kunnen weer spullen worden ingeleverd. Gezien het enorme aanleveraanbod, is het wenselijk dat het voor ons beheersbaar blijft. U kunt ons helpen door thuis goed na te gaan of de spullen echt een tweede kans hebben of zelf weggegooid dienen te worden. Helaas worden er erg veel spullen aangeleverd die echt geen ronde meer door kunnen. Alles wat een ronde door kan is van harte welkom en zijn dankbaar voor uw bijdragen en steun.”

Mich Elle

“Hele leuke spulletjes ga je zeker leuk vinden in deze tweedehands winkel.U kunt een echt leren bank of een ander goed meubelstuk voor uw huis kopen voor een zeer goede prijs.Ze hebben ook bezorgservice. Ze leveren wel alle grote meubels die je koopt, als ze niet in je auto passen.Naast de winkel is er ook parkeergelegenheid voor de bezoekers.Mijn favoriete kringloopwinkel tot nu toe.”

Sireen York

“Geen moeite met de “torenhoge” prijzen. Liever gezegd: Geheel gerechtvaardigd. Het is een mooie, grote en ruim opgezette winkel met leuke spullen, een brede sortering en goed verzorgd. De locatie zal vast niet goedkoop zijn. Dan moet het ook wel wat kosten anders heeft een winkel als dit geen bestaansrecht.Geen negatieve ervaring met het personeel gehad.”

Francis van Slooten

Meer reviews lezen…

Kringloopwarenhuis Het Goed in Capelle aan den IJssel: Duurzaam Winkelen in de Buurt van Rotterdam

Het Goed is een kringloopwinkel die gevestigd is aan de Kanaalweg 39 in Capelle aan den IJssel, een stad in de buurt van Rotterdam. Deze winkel staat bekend om het ruime aanbod aan meubels, kleding, huisraad, fietsen, boeken, cd’s en lp’s, video’s en dvd’s. Naast het winkelen kun je hier ook even tot rust komen onder het genot van een kopje koffie. Er is zelfs een aparte kinder- en babyhoek met meubels voor de kinderkamer en een variëteit aan speelgoed voor kinderen. Het Goed is daarmee niet alleen een plek om duurzaam te winkelen, maar ook om gezellig met het hele gezin langs te gaan.

De winkel is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, je kunt de metro nemen of bus 31 of 37. Daarnaast biedt Het Goed gratis parkeergelegenheid aan de achterkant van de winkel. Als deze plekken vol zijn, kun je aan de voorkant langs aan de Kanaalweg zelf parkeren. Het Goed Capelle aan den IJssel is zelfs rolstoelvriendelijk, met een toegankelijke ingang en parkeerplaats voor rolstoelgebruikers.

Wat kun je allemaal vinden bij Het Goed Capelle aan den IJssel? Het assortiment is zeer divers en bestaat onder andere uit huishoudelijke apparaten, gereedschappen, speelgoed, muziek, meubels, huis- en inrichting, boeken en kleding. Het kopen van tweedehands spullen is niet alleen voordelig, maar ook een duurzame keuze die bijdraagt aan een circulaire economie.

Naast het ruime aanbod van tweedehands artikelen biedt Het Goed Capelle aan den IJssel ook verschillende diensten en faciliteiten aan. Zo kun je betalen met PIN, is er een bezorgservice beschikbaar en kun je goederen laten ophalen als je iets kwijt wilt. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid en kun je gebruikmaken van rolstoelvriendelijke voorzieningen. Het Goed Capelle is goed beoordeeld door klanten, met een gemiddelde rating van 3.4/5 sterren. Reviews benadrukken onder andere de vriendelijke prijzen, behulpzaam personeel en het ruime aanbod van kleding en boeken.

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Het Goed Capelle aan den IJssel? Volg de kringloopwinkel dan op Facebook en Instagram voor updates en tips over duurzaam winkelen. Hier vind je ook leuke foto’s van nieuwe items en speciale kortingsacties.

Het Goed Capelle aan den IJssel is een filiaal van Het Goed, een kringloopwinkelketen met 30 vestigingen in Nederland. Benieuwd naar de andere filialen van Het Goed? Ontdek alle locaties op de website van Het Goed.

Ga naar Kringloopwarenhuis Het Goed in Capelle aan den IJssel en geniet van een unieke winkelervaring waarbij duurzaamheid en betaalbaarheid hand in hand gaan. Kom langs en ontdek de vele schatten die hier op jou wachten!

Meer Kringloopwinkels in omgeving Capelle aan den IJssel

Stichting Kringloop Giessenlanden, in ArkelKringloopwinkel RataPlan MaassluisSchroeder Kringloop Loosduinsekade in Den HaagKringloopwinkel Rataplan in Spijkenisse

Foto's

203 gedachten over “Kringloopwarenhuis Het Goed in Capelle aan den IJssel”

  1. ★★★★☆

    Openingstijden kloppen niet. 10 voor 6 lichten uit en deur dicht.

    Beantwoorden

  2. ★★★★☆

    Gezellige omgeving en prime personeel

    Beantwoorden

  3. ★★★★☆

    The prices they ask for their stuff here are really ridiculous. This is the most expensive thrift store in the region.

    Beantwoorden

  4. ★★★★☆

    Ik breng zeker 1 keer per week een bezoekje aan deze winkel,neem altijd vaste route door de winkel,aardig personeel en leuke spulletjes,heb ook regelmatig spullen gebracht wat ik later in de winkel zag staan,kleding,woon assesoires,speelgoed en boeken zijn mijn favoriet

    Beantwoorden

  5. ★★★★☆

    Mooie ruime winkel met van alles wat. Ziet er allemaal netjes en overzichtelijk uit. Het personeel vond ik niet vriendelijk. Er wordt geen hallo of gedag ofzo gezegd, er wordt alleen een prijs genoemd en that s it.

    Beantwoorden

  6. ★★★★☆

    Perfect

    Beantwoorden

  7. ★★★★☆

    Met een klacht over jurk zonder kaartje en bon kreeg ik toch een vriendelijke regeling. Dank je wel personeel van het Goed. Erg blij mee.

    Beantwoorden

  8. ★★★★☆

    Ingeschakeld om spullen op te halen. Chagrijnige medewerker. Klagen klagen klagen. Commentaar op wat er mee moet. Had het toch duidelijk opgegeven in de aanvraag. Voor het ophalen van gratis spullen had ik iets meer respect verwacht ipv zeuren en klagen

    Beantwoorden

  9. ★★★★☆

    Klacht waarom zijn jullie prijzen zo ontiegelijk duur voor iets wat niet meer waarden heeft dan 5. Dit kan niet met inflatie te maken hebben want jullie krijgen de spullen gratis binnen. De winkel is voor mensen die het niet breed hebben maar voor een 2e hands tas 25 euro betalen serieus?! Schaam je diep. Voor 25 heb ik een tas bij duifhuizen nieuw!!

    Beantwoorden

  10. ★★★★☆

    Op 28 februari een Perzisch tapijtje gekocht voor 35 in Het Goed Capelle aan de IJssel. Bij thuiskomst bleek dat er gewoon een stuk afgeknipt was, iets wat in de winkel niet te zien was. Helaas heeft Het Goed Capelle a/d IJssel geen enkele coulance met een koper, want er wordt heel cru op gereageerd en gezegd: gekocht is gekocht ., maar toen kreeg ik een vriendelijke mail van Esmeralda met excuses en het verzoek om langs te komen met het kleed. Iets wat ik de volgende dag heb gedaan en het probleem tot volle tevredenheid is opgelost. Dus mijn kijk op HET GOED Capelle aan de IJssel is veranderd van een ontevreden klant naar een tevreden klant die zeker nog een keer terug zal komen in de winkel om leuke spulletjes te zoeken.

    Beantwoorden

  11. ★★★★☆

    Goed

    Beantwoorden

  12. ★★★★☆

    Een geweldige ervaring met warenhuis Het Goed. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 4 sterren.

    Beantwoorden

  13. ★★★★☆

    Ruime kringloop,zeker niet goedkoop! Helaas..

    Beantwoorden

  14. ★★★★☆

    Altijd gezellig om in deze winkel op zoek te gaan naar leuke hebbedingetjes. Vandaag heb ik verschillende LPS gekocht van artiesten uit de jaren 70 nostalgie! Hele mooie jeans voor een leuk prijsje erbij.

    Beantwoorden

  15. ★★★★☆

    Super mooi, redelijke prijs, aardige medewerkers ook

    Beantwoorden

  16. ★★★★☆

    Veel dingen voor de kleine beurs

    Beantwoorden

  17. ★★★★☆

    Worthless shop when it just opened it was nice for stuff. Some time later just rubbish and rude staff. I think more ends up at home and on the internet than in the store. Never come there again

    Beantwoorden

  18. ★★★★☆

    Duur duur duur

    Beantwoorden

  19. ★★★★☆

    Ik ben een fanatiek kringloop bezoeker en heb tientallen kringloopwinkels bezocht, maar dit is de meest klantonvriendelijke. Personeel is wantrouwig en onvriendelijk. Bovendien zijn ze erg duur.

    Beantwoorden

  20. ★★★★☆

    Een geweldige ervaring met warenhuis Het Goed. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

    Beantwoorden

  21. ★★★★☆

    Een top bezoek aan de kringloopwinkel warenhuis Het Goed. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 4/5.

    Beantwoorden

  22. ★★★★☆

    Ontzettend gezellig geshopt. Een mooie en nette kringloopwinkel. Aardige medewerkers. Dit is mijn favoriete kringloopwinkel.

    Beantwoorden

  23. ★★★★☆

    Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel warenhuis Het Goed. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 4/5.

    Beantwoorden

  24. ★★★★☆

    Een top ervaring bij warenhuis Het Goed. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

    Beantwoorden

  25. ★★★★☆

    Voor ieder wat wils.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter

Kringloopwarenhuis Het Goed in Capelle aan den IJssel (2024)
Top Articles
Rapper Yung Gravy delves into country music
Shania Twain critics slam the star’s ‘terrible’ new collab with Yung Gravy
Bild Poster Ikea
Top Financial Advisors in the U.S.
When is streaming illegal? What you need to know about pirated content
Miss Carramello
How Far Is Chattanooga From Here
Mr Tire Rockland Maine
CA Kapil 🇦🇪 Talreja Dubai on LinkedIn: #businessethics #audit #pwc #evergrande #talrejaandtalreja #businesssetup…
What is IXL and How Does it Work?
Tamilblasters 2023
Dumb Money
Bernie Platt, former Cherry Hill mayor and funeral home magnate, has died at 90
Michaels W2 Online
A rough Sunday for some of the NFL's best teams in 2023 led to the three biggest upsets: Analysis - NFL
Craigslist Farm And Garden Cincinnati Ohio
Suffix With Pent Crossword Clue
Hilo Hi Craigslist
Unlv Mid Semester Classes
Patrick Bateman Notebook
Georgia Vehicle Registration Fees Calculator
라이키 유출
Breckie Hill Mega Link
Sussur Bloom locations and uses in Baldur's Gate 3
Breckiehill Shower Cucumber
Pokémon Unbound Starters
Martins Point Patient Portal
Otis Inmate Locator
Fastpitch Softball Pitching Tips for Beginners Part 1 | STACK
Tmj4 Weather Milwaukee
Kokomo Mugshots Busted
Tendermeetup Login
The Boogeyman Showtimes Near Surf Cinemas
Tds Wifi Outage
Weather Underground Bonita Springs
Henry Ford’s Greatest Achievements and Inventions - World History Edu
511Pa
Tedit Calamity
Ethan Cutkosky co*ck
Yourcuteelena
N33.Ultipro
The Blackening Showtimes Near Ncg Cinema - Grand Blanc Trillium
Maplestar Kemono
Lesson 5 Homework 4.5 Answer Key
Suppress Spell Damage Poe
Washington Craigslist Housing
Pilot Travel Center Portersville Photos
Charlotte North Carolina Craigslist Pets
Grace Charis Shagmag
Overstock Comenity Login
Jesus Calling Oct 6
Predator revo radial owners
Latest Posts
Article information

Author: Pres. Lawanda Wiegand

Last Updated:

Views: 6065

Rating: 4 / 5 (51 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Pres. Lawanda Wiegand

Birthday: 1993-01-10

Address: Suite 391 6963 Ullrich Shore, Bellefort, WI 01350-7893

Phone: +6806610432415

Job: Dynamic Manufacturing Assistant

Hobby: amateur radio, Taekwondo, Wood carving, Parkour, Skateboarding, Running, Rafting

Introduction: My name is Pres. Lawanda Wiegand, I am a inquisitive, helpful, glamorous, cheerful, open, clever, innocent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.